avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contestatie Administratie de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contestatie Administratie de Proprietari

Buna ziua, in urma respingerii unei contestatii facute catre Asociatia de Proprietari a blocului unde locuiesc si sunt proprietara, contestatie privind imputarea unor sume asupra carora le ceream explicatii privind baza de calcul si cea legala - cum au ajuns exact la acele sume si valori si nu la altele, va rog sa-mi indicati unde ma pot adresa mai departe ptr a se rezolva situatia amiabil si nu in instanta. Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:34, 20 Februarie 2016
Ar fi mult de scris si explicat insa concluzia este ca doresc ca aceasta contestatie sa fie analizata de o autoritate superioara Asociatiei de Proprietari care sa aiba competenta de a analiza contestatia facuta de mine si de a formula un raspuns. Care ar fi aceasta?
Interventie moderator
V-a raspuns @cyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata întreținere prin bancă nerecunoscută de asociație. cum pot rezolv această situație? gliscaia gliscaia De cca. 3 ani platesc cheltuielile de intretinere prin transfer bancar, cu nr, de dispozitie de plata , valoarea sumei platite etc. Am comunicat in scris si ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca nerespectata de asociatia de proprietari, abuz in serviciu Cerulli1956 Cerulli1956 In 2012 am fost data in judecata pentru plata intretinerii din perioada dec 2010-aug. 2014. Pentru plata sumei de 1837.21 lei chelt. De intretinere si 369,72 ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli administrative bloc CristinaKris CristinaKris Buna ziua. In ultimele 6 luni, cheltuielile administrative calculate la intretinere sunt foarte mari (peste 500 RON). Administratorul nu specifica ce ... (vezi toată discuția)