avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cotract de comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cotract de comodat

Buna ziua. Se poate incheia un contract de comodat intre o persoana fizica (comodant) si o persoana juridica (comodatar) pentru echipamente audio (amplificare sunet, incinte acustice etc.)? Daca nu, as dori sa stiu norma legala care interzice. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Silviu-Miron , utilizator 09:12, 23 Februarie 2016
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat este asimilat celui de inchiriere? adela05 adela05 Este adevarat ca in Noul Cod Civil, Ctr de Comodat este asimilat Ctr de Inchiriere? Ma ajutati si cu un temei legal? Multumesc (vezi toată discuția)
Închirierea unor echipamente cu contract de comodat este un act de evaziune fiscală, sau nu ? mboncalo mboncalo Buna ziua. Daca inchiriez anumite echipamente , printr-un contract de comodat, se npoate numi sau evaziune fiscala sau alt tip de infractiune ... (vezi toată discuția)
Cum conduci o masina al carei proprietar nu esti? gigelas gigelas Buna seara, Daca persoana X,are o masina,dar nu are permis ; Iar persoana Y,are permis,dar nu are masina... Cum ar putea Y sa conduca masina lui X,pe termen ... (vezi toată discuția)