Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
@ u.b.i.k
Eu am depus deja acea plangere si am cerut anularea acelui PV din motiv ca starea de fapt nu este reala (au scris o alta data cei de la politie din greseala), lipsa agentului constatator si un articol cu formularul gresit. Va pot arata plangerea.
Asadar masina a fost ridicata pe 24.07 si eu am un PV intocmit pe 27 in care se specifica ca am stationat neregulamentar pe data de 09.
Cand am fost sa ridic masina cei de la politia comunitara mi`au cerut actele si mi`au scris o comunicare prin care sunt instiintat ca am stationat neregulamentar si urmeaza sa fiu sanctionat conform prev art 143 din Regulametul de aplicare OUG 195/2002. Fara asta nu imi primeau banii sa ridic masina, sunt curios de ce politia comunitara ma instiinteaza de asemenea lucruri... cand de fapt politia rutiera. Ciudat la fel e ca PV`ul facut de Pol rutiera e intocmit la 3 zile,chiar daca se incadreaza in acele 6 luni, inseamna ca cei care au ridicat masina nu aveau nimic "la mana" sa o ridice.
Va intreb ce pot face ... pot da in judecata firma respectiva ? acum sau sa astept solutionarea acelui PV ? Pentru ce sa ii dau in judecata ?
Revin cu o intrebare.
Astazi am primit citatia, dar numele meu este gresit, mai exact mai am un nume adaugat si anume PETRE.
Este vreo problema ? Ce trebuie sa fac ?
Vazusem eu cand a aparut pe internet dosarul ca e un Petre in plus dar ma gandeam ca doar acolo e greseala.