buna,sunt o mama singura,divortata de curand,problema mea e ca nu ma descurc in tara cu pensia alimentara de 180 ron..si nu pot lucra pt ca nu am ce face cu copilul..as putea pleca in strainatate unde sunt toate rudele mele,acolo as lucra si mama mea ar sta cu copilul,doar ca fostul sot nu vrea nici cum sa-mi dea procura si asta doar pt a se razbuna pe mn..se poate face ceva,legal vorbind sa obtin acea procura?
in timpul divortului am deschis si un proces pentru ordin de protectie impotriva sotului,care m-a ameninta si era un pericol pt mine,fiind problema aceeasi,eram impreuna in aceeasi casa,acel ordin l-am obtinut doar datorita copiilor,fiind singurii mei martori...
eu mai am o fata de inainte de a ma catori cu el si din cauza asta s-a ajuns la probleme,ca o batea mereu si se razbuna pe ea din orice,mai ales cand era beat...
Si care au fost implicatiile ordinului de protectie? Domnul a fost evacuat? A revenit cumintit dupa 6 luni?
Vreti sfaturi de aici dar nu ziceti tot si , in general, evitati ceea ce e mai important. Cum sa dea cineva un sfat cand nu stie intreaga situatie?
Pare o mare promiscuitate pe acolo si nimeni altcineva decat dvoastra nu e responsabil ptr alegerile gresite ale dvoastra. Aveati o fiica si v-ati maritat cu un nene cu care ati mai tras un copil. Pe urma va treziti ca nenea nu e bun de tata natural si nici de tata vitreg.
i-au dat ordin de protectie,partial,dupa cum am mai si specificat,adica am locuit in aceeasi casa,doar ca nu avea voie sa se apropie de mine si de fata la mai putin de 5 metri,raspund la orice intrebari,nu e problema si da am un copil care l-am crescut singura..m-am casatorit cu el,am mai facut un copil si nu cred ca asta inseamna ca el poate fi un tata bun,nu stiu daca este cineva in masura sa ma judece..nu de asta am cautat un rasuns pe acest site...si daca era un tata bun cred ca nu ii dadea acel ordin de protectie doar pe baza declaratiilor mele si ale copiilor..