avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Transformarea Contului de Consultant - Madiator in User
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Transformarea Contului de Consultant - Madiator in User

Buna seara. Am o problema cu care rog daca ma puteti ajuta! Eu mi-am facut un cont la dv. ca Consultant - Mediator, si am observat ca contul meu s-a transformat in Utilizator / User!
Doresc sa mentionez ca nu am incalcat cu nimic regulamentul! Este posibil ca din cauza pozei care m arata mai tanar (poza este la zi ) sa fi dus la suspiciuni.E posibil ca cineva sa nu fi avut incredere si ca duc in eroare pesoanele si m-a reclamat crezand ca daca sunt mai tanar in poza sunt un copil care face misto pe forum.
Am 23 de ani si sunt absolvent al Universitatii Al.I.Cuza din Iasi, Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice, Specializarea: Asistenta Sociala, cu Licenta data in Medierea si Negocierea Conflictelor in Familie.
Va rog frumos sa luati la cunostinta si sa remediati eroarea survenite! Va aduc la cunostinta ca informatiile postate ca si raspunsurile de pe forum au fost in concordanta cu realitatea.
Va mutumesc anticipat!
George Diaconu
Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2009
ContSters98151, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 15:33, 6 August 2009
Nu stiam ca trebuia sa mentionez pe site / forum daca sunt inscris "“catalogul mediatorilor din Romania”", daca in cartea de munca este scris ori nu sau daca chiar profesez in domeniu. Presupun ca ar trebui sa scanez si o copie, un act legal sa il atasez pe site ( doar in cazul meu), pentru a demonstra capacitatea de a profesa.
Sincer daca m-as lua dupa raspuns ar insemna ca mi se cere socoteala ca la un infractor. Nu stiu daca s-a mai intamplat pe acest site sa se puna la indoiala capacitatea fiecaruia de exercitiu, sau s-a dat socoteala.
Mi s-a verificat statutul de mediator doar mia? sau facut verificari in "catalorul mediatorilor din Romania"?
Deja incepe da ma sperie atitudinea care s-a luat impotriva mea.
*Referitor cu acea parte cu "criminalistica" nu am contrazis in totalitate acea meserie doar mi se are ciudat ca peroana aceea cred ca o trecut la "vrajeala" acolo in lipsa de ocupatie, era mai mult o precizare.

**Mi s-a adus la cunostinta ca nu sunt calificat, de unde stiti acest lucru? Stiti dv. mai bine, presupun.

Oricum astept un raspuns la al 2 mesaj postat pentru Administrator!
Ultima modificare: Joi, 6 August 2009
ContSters98151, utilizator
Dincolo de faptul ca ati deschis discutii in toate forumurile posibile,

V-am raspuns deja la intrebare, in celelalte topicuri pe care le-ati deschis in forum. Deocamdata nu inscriem in catalogul nostru alti mediatori in afara celor prevazuti de legea postata mai sus. Cand o sa decidem ca inscriem, o sa va anuntam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medierea: farsa? modalitate de imbogatire? sau o alternativa viabila? Mihai Tomescu Mihai Tomescu Se discuta din ce in ce mai mult de mediere. Cu ce scop a fost introdusa? Parerea mea este ca e cea mai mare pacaleala a ultimilor ani.Vad cum avocati (care ... (vezi toată discuția)
Medierea devine obligatorie in 3 luni? Antoanela Geaman Antoanela Geaman Am citit articolul de pe http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_17631/avocatnet.html [quot]Din definitia medierii a fost scos cuvantul ... (vezi toată discuția)
Reclamatie xmihai xmihai Buna ziua, Doresc sa reclam faptul ca sistemul dumneavoastra de dezabonare nu functioneaza. In primul rand unde fasesc functia de dezabonare? Din caruta de ... (vezi toată discuția)