Floarea Cring 
	    	Consultant credite si finantari

Floarea Cring 
	    	Consultant credite si finantari	    

~ final discuție ~
 cristinutz09	                   

Buna seara, si imi cer scuze de deranj, apelez la dumneavoastra, neobisnuit cu astfel de situatii, caut un pic de ajutor. Mentionez ca am doua carduri la o ... (vezi toată discuția)
	                    cristinutz09	                   

Buna seara, si imi cer scuze de deranj, apelez la dumneavoastra, neobisnuit cu astfel de situatii, caut un pic de ajutor. Mentionez ca am doua carduri la o ... (vezi toată discuția)

nicu1iancu	                   

Ca administrator de bloc, pot plati facturile asociatiei dintr-un cont propriu (al meu) ??? In acest fel scap de deplasare la CEC, unde asociatia are cont, si ... (vezi toată discuția)
	                    nicu1iancu	                   

Ca administrator de bloc, pot plati facturile asociatiei dintr-un cont propriu (al meu) ??? In acest fel scap de deplasare la CEC, unde asociatia are cont, si ... (vezi toată discuția)

fimitamocanu	                   

Buna ziua,
Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv ,in legatura cu un credit.
  Am contractat la un moment dat un credit de la o banca( A), pentru ... (vezi toată discuția)
	                    fimitamocanu	                   

Buna ziua,
Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv ,in legatura cu un credit.
  Am contractat la un moment dat un credit de la o banca( A), pentru ... (vezi toată discuția)