avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Majorare pensie intretinere minor, venituri din Spania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Majorare pensie intretinere minor, venituri din Spania

Bună ziua,

În ce condiții se poate mari pensia de intretinere, dacă fosta soție mai are un copil

dintr.o altă relație?

Cine poate solicita veniturile din Spania? Temei legal.
Cel mai recent răspuns: ContSters257745 , utilizator 20:38, 4 Martie 2016
tocmai ca acum am facut apel, si azi am avut termen si ma intrebau mirati judecatori cum sa emita ei o astfel de adresa sau ca pot eu sa obtin aceste informatii, eu le.am precizat ca nu am autoritate publica de a , afla aceste informatii.
Vestea buna e ca pe aceste spete nu exista autoritate de lucru judecat, dvoastra putand redemara procesul de majorare a pensiei.
Vesti proaste: fara informatii simple si sigure (dna e angajata la firma X, adresa) instanta nu va dispune vreo interogare in orb a spaniolilor. Nu aveti la ce alta institutie romana sa apelati si sa va ajute cu aceasta informatie. Puteti insa interoga dvoastra orice institutie spaniola pe care o considerati competenta sa va dea relatii.
in ce conditii pot face acest lucru, sa trimit o adresa catre fortele de munca din teritoriu spaniol? in ce temei legal?
Nu exista niciun temei legal al dvoastra, ca roman, fata de ei ca spanioli. O trimiteti si explicati motivul interesului. Poate aveti noroc si va ajuta.
Din cate stiu eu aceste institutii nu colaboreaza intre ele? In UE acestea nu ar trebui sa isi de.a relatii una alteia? Eu ca si persoana fizica nu pot obtine informatii care sunt protejate prin lege, insa o instanta de judecata are prioritate in a obtine informatii si documente concludente cazului in speta.Inspectoratele de munca teritoriale au colaborare si cu celelalte state din UE, asa cum sunt cele privind Casa de Pensii,etc.

Alte discuții în legătură

Majorare pesie alimentara norocel_bab norocel_bab ce reprezinta cererea rogatorie ? ce se solicita prin aceasta cerere ? prin neprezentarea partilor la proces acesta s-a suspendat , tot o data trebuiau depuse ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala an madrid JENNYD JENNYD am un divort an romania si avocatul meu a cerut sa fac o ancheta sociala la domiciliul meu din madrid asi dori sa stiu unde trebuie sa merg ,aici an madrid si ... (vezi toată discuția)
Comisie strainatate autoritate tutelara Kiwi Kiwi Buna ziua! Sunt cetatean roman, rezident spaniol cu domiciliul in Spania. In prezent am un proces, in Romania, de divort cu minor in urma casatoriei ... (vezi toată discuția)