avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Majorare pensie intretinere minor, venituri din Spania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Majorare pensie intretinere minor, venituri din Spania

Bună ziua,

În ce condiții se poate mari pensia de intretinere, dacă fosta soție mai are un copil

dintr.o altă relație?

Cine poate solicita veniturile din Spania? Temei legal.
Cel mai recent răspuns: ContSters257745 , utilizator 20:38, 4 Martie 2016
Dintr-o experienta similara cu Anglia va pot da urmatorul sfat. Solicitati Ministerului de Externe roman sa va indice institutile similare din Spania cu ITM romanesc si ce alte institutii din Spania ce au in evidenta contracte de munca si contributiile sociale si impozitele achitate de catre un angajat cu forme legale in Spania. Dupa ce primiti un astfel de raspuns,cu adresele respectivelor instituitii spaniole in mana, solicitati in cadrul procesului dvs ca instanta sa dispuna trimiterea unor adrese la aceste instituitii pentru a se furniza informatiile solicitate.
Trebuie sa va mai spun ca un astfel de demers facut singur, fara intermediul unui avocat, nu are rezultat. Trist, dar se pare ca la o cerere simpla orice institutie romaneasca raspunde mai greu sau deloc in comparatie cu acceasi cerere, dar facuta sub antetul unui avocat sau autoritati.
Un punct de plecare foarte bun, insa ma puteti ajuta cu o introducere a , acestei solicitari, va rog.
Am o mare nelamurire, cum este de fapt calculul efectuat daca fosta sotie mai are un alt copil? Cum este posibil ca 25% sa se imparta intre cei 2 copii, daca unul este cu mine si celalat este cu ea si cu actualul sot, precizez ca acest copil pe care il are fosta sotie nu este al meu. Deci cum este pana la urma , as vrea sa fiu lamurit in acesta privinta.
nelamurirea s-a rezolvat inca de la primul raspuns la intrebarea dvoastra, veti primi 16,66% din net.
Daca fosta sotie face inca 3-4 copii se imparte 25% la toti acestia?

Alte discuții în legătură

Majorare pesie alimentara norocel_bab norocel_bab ce reprezinta cererea rogatorie ? ce se solicita prin aceasta cerere ? prin neprezentarea partilor la proces acesta s-a suspendat , tot o data trebuiau depuse ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala an madrid JENNYD JENNYD am un divort an romania si avocatul meu a cerut sa fac o ancheta sociala la domiciliul meu din madrid asi dori sa stiu unde trebuie sa merg ,aici an madrid si ... (vezi toată discuția)
Comisie strainatate autoritate tutelara Kiwi Kiwi Buna ziua! Sunt cetatean roman, rezident spaniol cu domiciliul in Spania. In prezent am un proces, in Romania, de divort cu minor in urma casatoriei ... (vezi toată discuția)