avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 392b ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 392b ANAF

Bunaziua!Am o nelamurire.Trebuie sa completez declaratia 392B pentru ANAF,mai precis Declaratie informativa privind livrarile de bunuri,prestarile de servicii si achizitiile efectuate.Am PFA taxi si nu stiu daca trebuie sa scriu ceva la punctul II din fisa respectiva (DATE DE IDENTIFICARE A IMPUTERNICITULUI).
Trebuie sa scriu acelasi lucru ca la punctul 1?
In plus,nu am inteles ce trebuie scris in casetele de la punctul IV ,respectiv V .(ex:livrari de bunuri si prestari de servicii catre : persoane neinregistrate in scopuri de TVA: ............Valoare (in lei)
Ma poate ajuta cineva? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2016
Florin_22, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 09:07, 2 Martie 2016
Pct. II nu trebuie completat.La pct.IV.1.Se trece,daca este cazul ,valoarea bonurile emise catre persoane inreg.in scop de TVA(acelea la care ati completat pe bonuri CUI cu RO).La pct.IV 2 se trece valoarea incasata de la persoane fizice si de la firme care au CUI fara RO(pe documente nu apare inscrisa valoare TVA ).La pct.V 1 se trece valoarea bonurilor de combustibil si alte achizitii facute de la firme care au CUI cu RO(valoare fara TVA si TVA separat).La pct.V 2 achizitii de la firme neplatitoare de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b iamaiama2 iamaiama2 Buna ziua! Am o Intreprindere Familiala cu activitatea principala Comert cu amanuntul in magazine nespecializate,cu vanzare predominanta de produse ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 misaaa misaaa am nevoie de o lamurire si anume: - sunt P.F.A. la norma de venit, neplatitor de TVA in Romania(am cod fiscal fara RO) - inregistrat in R.O.I., inregistrat ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b pentru pfa cornelia radoi cornelia radoi buna ziua! sotul meu este pfa in sistem real,am depus declaratia 220 pe anul 2011 si tocmai ce am aflat despre declaratia 392B(e neinregistrat in scopuri de ... (vezi toată discuția)