avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani

Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si am rezolvat si acolo . Intrebare la radiere de la politie , cand predau numerele , certificatul de inmatriculare si cartea de indentitate a autoturismului mai trebue sa platesc si vre-o taxa si in coantum de cat ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: GWD , utilizator 10:39, 22 Iulie 2016
alexantruteutisan,

Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata in termen, cam de... 6 ani! cyan cyan am urmatoarea problema cu vechea masina. in 2006 convenisem cu cineva sa-i vand masina. dupa ce am scos-o de la fisc nu ne-am mai inteles la pret si tranzactia ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)