avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore calatorie in delegatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore calatorie in delegatie

Buna ziua,

Sunt interesat de modul cum se calculeaza respectiv cum se bonifica orele de calatorie pentru delegatii, atat in tara cat si in strainatate.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: batis2u , utilizator 10:52, 15 Martie 2016
avand in vedere ca nu poate fi considerat timp de lucru , rezulta ca el nu paote fi compensat?

asta ar insemana ca, in cazul in care voi calatori in timpul saptamanii (luni - vineri), dupa efectuarea celor 30 de ore de calatorie voi fi nevoit sa imi iau 2 zile libere (ore libere/concediu de odihna) pentru a-mi acoperi cele doua zile de lucru, in care nu am "prestează munca, se află la dispoziţia angajatorului şi îndeplineşte sarcinile şi atribuţiile sale"?

multumesc pentru intelegere si suport

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna, mod de calcul nicoletaav nicoletaav 1. care este procedura din punct de vedere legal al calcularii zilelor de diuna? 2. cum se plateste diurna externa ron sau valuta? (vezi toată discuția)
Timpul de lucru in delegatie ddoinatm ddoinatm in calitate de salariat al unui SRL, sunt trimis in delegatie in alta localitate decat in cea care lucrez, iar timpul de deplasare este de aproximativ 7 sau 8 ... (vezi toată discuția)
Cum pontam timpul de deplasare in interes de serviciu? moncu moncu Buna ziua. Societatea noastra are personal care se deplaseaza in interes de serviciu foarte des ( fac parte din corpul de control si merg peste tot in tara). ... (vezi toată discuția)