avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... temei legal, parte comuna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

temei legal, parte comuna

daca s-a spart teava (care este parte comuna) la vecinul de deasupra si m-a inundat, cine plateste pagubele (degradarea peretelui mau care necesita varuire): vecinul in apartamentul caruia s-a spart teava sau asociatia din fondul de reparatii?
va multumesc anticipat si pt un temei legal in aceasta situatie!
Cel mai recent răspuns: edx , utilizator 12:36, 17 August 2009
chiar daca asta duce la...gresie si faianta de lux. Daca acesta a avut..de ce sa i dam numai cu var?asa se procedeaza prin partile dvs?Unii mai au si gresie si faianta prin apartamente,daca nu ati stiut...nu?
Nu ati inteles ce a spus @edx, va las sa mai reflectati... De fapt nu sunteti atent nici la exprimare: "fiind o paguba produsa de o proprietate comuna... " De cand proprietatile comune produc pagube?
Daca stiti ce inseamna cuvantul figurativ veti afla de cand proprietatile comune produc pagube.Coloanele ..sunt pc?
acoperisul este pc...daca stiam ca nu entelegeti ..va desenam in locul altui desenator
Pentru dl proprietaru :
Observ ca aveti o obsesie cu desenatul , e nevoie de o vizita la psiholog ,pina nu e prea tirziu ...
Ultima modificare: Duminică, 9 August 2009
BLUE1963, utilizator
apreciez la dvs simtul de observatie..dar care lasa de dorit
Daca ati fi avut intradevar ,ati fi vazut ca problema desenului este a altcuiva

Alte discuții în legătură

Responsabilite/despagubire proprietatea privata la lucrare teava comuna bogdanaav bogdanaav Va rog daca puteti sa ma lamuriti cu urmatoarele aspecte: Teava comuna de apa calda de la baie s-a spart in dreptul apartamentului meu. Stiu ca cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere apa wc stefanlupu stefanlupu Buna seara , ma confrunt cu o situatie si nu stiu cum sa actionez.Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje la etajul 4.De cateva saptamani vin vecinii de la etajul 2 , ... (vezi toată discuția)
Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa ... alex bruh alex bruh Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa la bucatarie si are o usa de vizitare foarte mica de la constructia blocului si nu s-a putut ... (vezi toată discuția)