Buna ziua
imi puteti spune cum se procedeaza
contractul initial a fost pt per determnata 17.06.2015-17.09.2015, apoi relungire prin act adit 18.09.15-18.12.15, inca o prelungire 19.12.15-18.03.2016
se mai poate face inca o prelungire prin act aditional sau este obligatoriu nedeterminata sau incetare cim?
Multumesc frumos. Dar daca intre timp, angajatorul vine cu o modicare (vrea sa treaca angajatul pe o perioada de 3 luni) la 4 ore? Am inteles ca 2 luni de 4 ore inseamna o luna de 8 ore. Dar mai departe ma incurc. Ar insemna ca rezilierea sa se faca dupa 15 iulie?
Da, se pot incheia acte aditionale de prelungirea duratei fara a exista o limitare a numarului acestora.
Calculul facut de dvs este valabil numai pentru somaj, durata timpului de munca nu influenteaza durata vechimii in munca sau a stagiului de cotizare la pensie.
Eu ma refer la perioada 1martie-30mai, vrea sa ne treaca la 4 ore, apoi de la 1 iunie sa ne treaca la 8 ore. Eu doresc sa plec de la actualul loc de munca dar tin neaparat sa fac 1 an in campul muncii deoarece alti angajatori doresc minim 1 an experienta in domeniul respectiv.
Multumesc.