avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vopsitorie auto la tara
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vopsitorie auto la tara

Buna ziua!!...detin un garaj la tara si doresc s execut mici retusuri auto(polis,vopsit auto)...ce acte sau autorizatii trebuie s am??doresc informatii de la o persoana cu experienta..multumesc..
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 13:35, 17 Martie 2016
Din punct de vedere al protectiei mediului aveti nevoie de autorizatie de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vopsitorie auto mihpop mihpop Care sunt conditiile de autorizare pentru o vopsitorie auto? (vezi toată discuția)
Autorizatii spalatorie auto livia.mazare livia.mazare buna ziua.imi poate spune si mie cineva ce autorizatii sunt necesare pentru o spalatorie auto?si cam cat costa toate?:D (vezi toată discuția)
Spalatorie auto issa issa Aveti idee ce autorizatii sunt necesare pentru a deschide o spalatorie auto? Am intrebat pe majoritatea colegilor, nimeni nu s-a ocupat si as dori ceva ... (vezi toată discuția)