avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

loc de munca

este legal sa se desfaca contractul de munca anuntandute cu o zi inainte de desfacera contractului? daca nu ce pot face in acest caz.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 17 Martie 2016
1. Decizia de concediere poate fi contestata la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca dupa cum urmeaza :
- in termen de 30 de zile de la data comunicarii deciziei , daca este vorba despre desfacerea disciplinara a c.i.m.

- in termen de 45 de zile de la data la care cel interesat a luat cunoştinţă de măsura dispusă, daca este vorba măsurile unilaterale de încetare a contractului individual de muncă.

Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare.

2. Cu ce articol va inceta c.i.m.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestare sfarghiuelena sfarghiuelena Buna dimineata.Va rog sa-mi spuneti in ce termen se poate contesta preavizul de concediere in situatia in care motivele nu sunt reale. Va multumesc pentru ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare cim adrian599 adrian599 daca am primit decizia de incetare a cim cu motive neintemeiete este pre tirziu sa ma adresez ITM-ului (vezi toată discuția)
Termen contestare decizie desfacere cim Rentzu Rentzu S-a modificat cumva termenul de 30 de zile de la data comunicarii in care poate fi contestata in instanta o decizie privind desfacerea CIM ? Am auzit o ... (vezi toată discuția)