avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reevaluare comisia de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reevaluare comisia de handicap



Buna ziua

Socrii mei sunt nevazatori si au certificate cu incadrare in gradul 1 de handicap,grav acccentuat,cu valabilitate"permanent" din anul 2007.In 2011 au fost la reevaluare si au primit acelasi certificat cu incadrare in gradul 1 de handicap,grav accentuat cu valabilitate"permanent"
Acum am primit iar un plic prin care trebuie sa mearga iar la comisie sa fie reevaluati.
Trebuie sa mearga iar la reevaluare?Am inteles ca cei care au certificat cu valabiliate "permanent" nu mai sunt obligati sa mearga la reevaluare.
Ce se intampla daca nu merg la reevaluare?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:35, 18 Martie 2016
Mergeti la comisie si intrebati de ce este nevoie sa se prezinte daca are handicap permanent.
dsmihalea a scris:




Ce se intampla daca nu merg la reevaluare?



Daca nu merg la reevaluare ,vor inceta sa primeasca drepturile aferente L nr 448/2006
vand in vedere ca periodic survin modificari la norme si persista suspiciunea asupra acordarii temeinice a certificatelor de incadrare in grad de handicap,la anumite perioade sunt verificate persoanele detinatoare de certificate incadrare in grad de handicap
Sunt de notorietate situatiile mult mediatizate de persoane,chiar in numar mare a unor localitati care sunt detinatoare de certificate de nevazatori,dar..uni dintre acestia conduc vehicule....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)
Retragere certificat de incadrare in grad de handicap dsmihalea dsmihalea Buna ziua Socrii mei sunt nevazatori si au certificate de incadrare in gradul 1 de handicap,grav,accentuat,cu valabilitate PERMANENT,scoase din 2006 si au ... (vezi toată discuția)
Certificat cu incadrare in grad de handicap nerevizuibil dsmihalea dsmihalea buna ziua Un nevazator cu certificat de incadrare in gradul 1 de handicap,grav permanent pe care scrie NEREVIZUIBIL mai poate fi chemat la ... (vezi toată discuția)