avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat cu incadrare in grad de handicap ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat cu incadrare in grad de handicap NEREVIZUIBIL

buna ziua

Un nevazator cu certificat de incadrare in gradul 1 de handicap,grav permanent pe care scrie NEREVIZUIBIL mai poate fi chemat la reevaluare?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: dsmihalea , utilizator 09:19, 19 Aprilie 2016
Periodic ,pentru verificare sunt chemati pentru evaluare toti detinatorii de decizii/certificate de incadrare in grad de handicap
Masura se datoreaza verificarii tuturor documentelor si a persoanelor care detin astfel de documente medicale,fiind de notorietate situatii in care locuitorii unor intregi localitati detin certificat de incadrare in grad de handicap afectiuni vizuale beneficiaza de indemnizatiile aferente afectiunii,dar in fapt,multi dintre acestia nu au probleme oftalmologice,mai mult au capacitatea sa conduca vehicule pe drumurile publice
Iti multumesc frumos pentru rabdarea cu care imi raspunzi la intrebarile mele...multa sanatate=D>:wave::)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reevaluare comisia de handicap dsmihalea dsmihalea Buna ziua Socrii mei sunt nevazatori si au certificate cu incadrare in gradul 1 de handicap,grav acccentuat,cu valabilitate\"permanent\" din anul ... (vezi toată discuția)
Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)
Clasare persoana cu handicap florin_ctin florin_ctin Va rog frumos, as dori un raspuns, referitor la varsta la care nu mai este chemata anual la revizie la Comisia Medicala , o persoana cu handicap, si este ... (vezi toată discuția)