avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul blocului nu este de acord cu montarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul blocului nu este de acord cu montarea repartitoarelor.

Administratorul blocului in care locuiesc nu este de acord cu montarea repartitoarelor de caldura si nu inteleg motivul acestuia. Cf legii 121/2014 privind eficienta energetica ,,in imobilele de tip condominiu racordate la sistemul de alimentare centralizata cu energie termica, este obligatorie montarea contoarelor pana la 31 decembrie 2016 pentru individualizarea consumurilor de energie pentru incalzire/racire si apa calda la nivelul fiecarui apartament sau spatiu cu alta destinatie". In caz contrar cine nu are contor va primi amenda. Intrebarea mea este cum imi pot pune repartitor de caldura daca administratorul imi interzice acest lucru?
Cel mai recent răspuns: stefan1957 , utilizator 18:47, 3 Decembrie 2022
Art. 9, al. 3 din Directiva 2012/27/UE prevede ca pot fi avute în vedere METODE ALTERNATIVE eficiente d.p.d.v. al costurilor privind măsurarea consumului de energie termică. In Romania firmele prestatoare au facut blatul cu politicienii sa nu apara in Legea 121/2014 metodele alternative.
unde scrie ca trebuie sa fie de acord 80%din proprietari de acord sa se monteze repartitoare la bloc?daca legea te obliga.....?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 121/2014 privind eficienţa energetică și alte acte normative GHIGU GHIGU Este obligatorie sau nu montarea pana la 31.12.2016 a repartitoarelor de caldura in imobilele de tip condominiu racordate la sistemul de alimentare ... (vezi toată discuția)
Contorizare pe apartament a consumului de energie termica buna ... hilda ion hilda ion Contorizare pe apartament a consumului de energie termica Buna ziua. Sunt proprietarul apartamentului unde locuiesc. Intr-o adunare generala asociatiei de ... (vezi toată discuția)
De cand se aplica utilizarea repartitoarelor de caldura. locuiesc ... mihail_cojocaru@yahoo.com mihail_cojocaru@yahoo.com De cand se aplica utilizarea repartitoarelor de caldura. Locuiesc intr-un imobil ( bloc ) 4 etaje iar asociatia de proprietari se opune aplicarii legii. ... (vezi toată discuția)