ContSters257745 
	    	Utilizator

ContSters257745 
	    	Utilizator	    

DAN POPESCU 
	    	Avocat

DAN POPESCU 
	    	Avocat	    

ContSters257745 
	    	Utilizator

ContSters257745 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 violetaandreea	                   

Buna ziua, 
Am si eu o intrebare referitoare la contractul prenuptial.urmeaza sa ne casatorim si am vrea sa incheiem un contract prenuptial. Nu stiu daca a ... (vezi toată discuția)
	                    violetaandreea	                   

Buna ziua, 
Am si eu o intrebare referitoare la contractul prenuptial.urmeaza sa ne casatorim si am vrea sa incheiem un contract prenuptial. Nu stiu daca a ... (vezi toată discuția)

Pupazica	                   

Buna ziua.
Urmeaza sa ma casatoresc.Sotul meu a luat prin prin programul \\"prima casa\\" un apartament pe numele lui. Doresc ca dupa casatoriei sa fim ... (vezi toată discuția)
	                    Pupazica	                   

Buna ziua.
Urmeaza sa ma casatoresc.Sotul meu a luat prin prin programul \\"prima casa\\" un apartament pe numele lui. Doresc ca dupa casatoriei sa fim ... (vezi toată discuția)

Daniel Stefan	                   

Buna ziua , suntem casatoriti di 2007 cu regimul bunurilor in comun din oficiu evident.
Casatoria a avut loc in Romania ,amandoi suntem cetateni romani cu ... (vezi toată discuția)
	                    Daniel Stefan	                   

Buna ziua , suntem casatoriti di 2007 cu regimul bunurilor in comun din oficiu evident.
Casatoria a avut loc in Romania ,amandoi suntem cetateni romani cu ... (vezi toată discuția)