avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice urgent -achizitii publice semnatura raspuns ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

urgent -achizitii publice semnatura raspuns clarificari

cine semneza raspunsul la clarificari solicitate de catre un ofertant in cazul unei licitatii pentru achizitii publice. Primarul sau presedintele comisiei de evaluare?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 08:00, 22 Martie 2016
De regula semneaza conducatorul autoritatii contractante si presedintele comisiei de evaluare, dar poate sa semneze si doar presedintele comisiei de evaluare.
Oricum presedintele isi asuma cele transmise.
Daca vorbim cumva de clarificarile la DA puse de ofertanti inainte de depunerea ofertelor, semneaza reprezentantul autoritatii contractante (primarul, in speta) sau se poate imputernici de catre primar o persoana in acest scop.

Daca vorbim de clarificari in etapa de evaluare, conform raspunsului colegului anterior.
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2016
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii prin cerere de oferte ionut c ionut c Buna ziua! Sunt presedintele unei comisii de achizitii publice intr-o procedura de atribuire prin cerere de oferte, contract lucrari, suma este de 505.000 ron ... (vezi toată discuția)
Primarul-membru in comisie tina25 tina25 primarul poate fi presedinte/membru in comisia de licitatie? el da dispozitie cu membrii comisiei, va aproba raportulprocedurii....este corect sa faca parte ... (vezi toată discuția)
Membri comisie licitatie publica pentru atribuþii contracte achiziþii publice sorinaccio sorinaccio Bună ziua , Aş dori să ştiu dacă unul sau mai mulţi consilieri locali , respectiv Comisia Economică din cadrul Consiliului Local pot face parte ca ... (vezi toată discuția)