avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Diferente la inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Diferente la inventar

buna ziua,
am o problema, va rog sa ma ajutati. cum pot gasi diferentele dintre situatia stocului si contul 371?
va multumesc !
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:53, 26 Martie 2016
Verificati intrările(NIR-uri) și ieșirile(vânzările:bonurile, facturile) din fișele de magazie/raportul de gestiune cu cele din evidențele contabile(conturile: debit 371pentru intrări respectiv credit 707 în corespondență cu 5311 în cazul bonurilor și debit 411în corespondență cu 707 în cazul facturilor pentru ieșiri).
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Martie 2016
carmen01011958, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aport capital social mikitud mikitud am o societate srl (cu doi asociati) soldul raportului de gestiune a scazut foarte mult cum pot creste soldul lui 371? prin aport la capitalul social si ... (vezi toată discuția)
Gestiune en-gros adrianabresug adrianabresug buna ziua ,va rog sa imi spuneti daca e corect tinuta evidenta la o gestiune tinuta la pret furnizor . receptie la pret furnizor 371=401-1000 lei vanzare ... (vezi toată discuția)
Functiunea contului 378 Bogo4us Bogo4us Buna ziua, Folosesc descarcarea global valorica a stocului de marfuri. Am doua intrebari: -este corect ca rulajul lunar debitor al contului 378 sa fie mai ... (vezi toată discuția)