avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită incuviintarea executarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

incuviintarea executarii silite

Executorul trebuie sa ceara in prezent incuvintarea executarii silite la instanta, parca era abrogata o astfel de prevedere?..
Termenul de introducere a cererii privind executarea silita in ce termen se prescrie?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 02:35, 11 Decembrie 2010
acum teoretic in bucuresti se solutioneaza mai repede dar cu redactarea si cu astea tot cam pe acolo ajungi :) Dar depinde cum va miscati :) Intelegi :) Aici oricum o ridica executorul sau un imputernicit de-al sau si se poate sa mearga mai repede pentru ca se cunosc ei bine cu grefierii :)
concret in cat timp aproximati ca poate fi ridicata de la termenul in care se admite cererea daca nu sunt prea insistent :)

ps : in justitie totul merge mult mai greu in bucuresti decat oriunde in tara
Pai am avut si 7 luni si 2 luni. Ce pot sa zic?
Termen la 6 luni dupa ce am depus si 1 luna redactarea...
Termen la 1 luna dupa ce am depus si 1 luna redactarea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut / contract de garantie ELLABV ELLABV in 1999 s-a facut un contract de imprumut in bani, termen de rambursare 1 an, in cazul nerambursarii creditului imprumutatorul poate cere exutarea silita. ... (vezi toată discuția)
Executare silitã cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana In cazul executării silite a unui datorii de la un contract de leasing noi ca debitori nu trebuie să primim alături de somatie şi hotărârea instantei ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriere sorin85 sorin85 Buna ziua, As vrea sa stiu in cazul existentei unei sentinte judecatoresti civile prin care esti obligat la plata unei sume catre terti,in ... (vezi toată discuția)