avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Participare cursuri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Participare cursuri

Un somer poate participa la cursuri organizate de AJOFM dintr-un alt judet decat cel in care este inscris. Adica daca somerul este din judetul Prahova poate participa la cursurile organizate de AJOFM Brasov?? Motivul ar fi distanta dintre domiciliu si locul unde se organizeaza cursul.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:42, 31 Martie 2016
Asta o discutati cu cei de la AJOFM Prahova.
Legea nr.76/2002 nu va interzice acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere solicitare prima de relocare excelenta32 excelenta32 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie. Mi-am gasit de munca in Brasov, la mai bine de 400 de km de localitatea in care am ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot refuza cursurile de calificare oferite de ajofm? someritza someritza Sant somera de la 1 nov.2011. Urmez o scoala postliceala de asistent medical generalist, sunt in ultimul an, fac practica si in acelasi timp pregatesc si ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca refuz sa urmez cursurile ajofm kadilus kadilus Am o intrebare urgenta. Sunt somer, mai beneficiez de o luna si jumatate de somaj si am fost trimis la un curs de cei de la AJOFM. Ce se intampla daca refuz ... (vezi toată discuția)