avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere pfa

Buna ziua. Dorim sa ne deschidem un pfa neplatitoare de TVA, in care sa comercializam produse textile in bazare si targuri. Ne-ar trebui o diploma de vanzator ( sau o alta diploma ) pentru a deschide pfa-ul ( cod caen 4786 : Comert cu amanuntul al textilelor, imbracamintei si incaltamintei efectuat prin standuri, chioscuri si piete)?
Am mai citit undeva, cum ca, daca m-as angaja cu 2 ore in alta parte, nu as mai plati la CAS. este adevarat? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 3 Aprilie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elizaelena1994 , utilizator 19:25, 3 Aprilie 2016
Este mai bine sa va indreptati atentia catre deschiderea unui srl cu doi asociati. Unul este administrator si se poate implica si in activitate fara a fi nevoie de alt contract iar al doilea va incheia un contract de munca daca va dori sa se implice in activitatea curenta.
buna ziua. avem resurse limitate, si dorim sa platim cat mai putin la stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen magazin sh elaorlea elaorlea Am o Intreprindere Individuala cu cod CAEN 4779 Comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine si am un magazin second hand. As vrea sa merg ... (vezi toată discuția)
Clasificare caen elena_7110 elena_7110 As dori sa merg in targuri,piete,balciuri cu un gretar cu mici ,bauturi,produse de patiserie poate si tutun. As dori sa stiu ce cod caen se incadreaza la ... (vezi toată discuția)
Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)