avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... PFA sau microintreprindere?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

PFA sau microintreprindere?

Buna ziua. Dorim sa ne deschidem o firma, in curand . Pana astazi, ne-am documentat doar despre PFA, dar am aflat si de microintreprindere, si am inteles ca a2a este mult mai avantajoasa. Care sunt conditiile /actele pentru deschiderea unei microintreprinderi?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:56, 5 Aprilie 2016
Buna seara,
Actele sunt cele necesare pentru deschiderea oricarui SRL. Intrati pe situl Oficiului Registrului Comertului si le gasiti acolo.
O S.R.L., microintreprindere, poate sa fie mai avantjoasa sau nu. Depide ce urmariti. Daca va referiti la fiscalitatea de ultima ora, se pare ca da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d onimada onimada Buna ziua! Spuneti-mi si mie daca este avantajos sa deschid un SRL-D acum la sfarsitul anului sau sa astept pana la 1 ianuarie, pentru ca am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Pfa si angajat la un srl Crista11 Crista11 Buna ziua! Sunt angajata la un SRL cu norma intreaga si perioada nedeterminata. Vreau sa-mi deschid o firma de prestari servicii, dar sa raman angajata in ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma Marianpruna91 Marianpruna91 Buna ziua!trebuie sa imi deschid o firma ,pe care o folosesc in domeniu de service care nu am nevoie de angajati...pe aceasta firma o sa am de facturat undeva ... (vezi toată discuția)