avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Nu pot radia masina!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Nu pot radia masina!

Buna seara!
Detin o dacie 1310 pe care in urma cu 3 ani am dat-o unei persoane cu contract de comodat pe o perioada de 5 ani ..... pana acum toate bune si frumoase. In acest an omul a dus masina la tara in alt judet si a dezmembrat-o iar acum eu nu o mai pot radia pt ca nu pot prezenta masina la un remat si nici nu vrea omul sa o cumpere .... ce pot face in acest caz ....perioada contractuala din contractul de comodat mai e valabila 2 ani!
Cel mai recent răspuns: catalin_85 , utilizator 18:25, 4 Aprilie 2016
Unde trebuie sa merg ca sa fac acea notificare in scris!
Notificarea oficiala o puteti realiza prin executor judecatoresc
Shi aveti idee cat costa?
Pret notificare difera de la executor la executor,pana in 75 lei
Va multumesc ... o sa merg sa rezolv problema :d

Alte discuții în legătură

Radiere auto si recuperare datorie grabuzzz grabuzzz Buna ziua, Acum cateva luni am vandut o masina unui cetatean. Am fost cu el sa facem un contract de vanzare cumparare in care am specificat ca valoarea ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Masina radiata fiscal tonicatarama tonicatarama buna ziua! as dori si eu o lamurire va rog. am luat de la cineva o masina, omul o tinea pe dreapta, am bagat ceva bani in ea, am aranjat-o. acum doresc sa ... (vezi toată discuția)