Buna ziua. As dorii sa fac o intampinare ceruta de aspr-o intr-un dosar de neplata a asociatiei-datorii.
Vreau sa scriu ca recunoasc suma datorata si ma angajez la plata acesteia, rugand instanta sa ingaduie plata esalonata
Vreau sa adaug si chitantele cu care am platit in perioada ceruta de aspr-o ca neplatita deloc-zicand ei,plus sa adaug ca am mai platit inca 2 luni dupa ce s-a deschis dosarul,una dintre luni fiind platita pana sa ajunga scrisoarea de la aspr-o acasa.
Si as dorii sa scriu ca solicit registrul de casa.Cred ca mai sunt chitante pltita,dar nu le gasesc. Va rog,ajutati-ma sa formulez corect intampinare? Stiu ca multi ar zice sa angajez un avocat,dar nu-mi permit. Intampinarile se scriu toate dupa un singur model sau dupa caz? multumesc.
Foarte utile precizarile din CPC.
Asadar restantierul nostru poate discuta cu presedintele asociatiei, se pot intelege asupra modalitatii de stingere a datoriilor, termene de plata... si sa se prezinte impreuna in fata judeactorului unde sa declare ca s-au inteles explicand sau prezentand in scris intelegerea partilor. Instanta poate astfel "consfinti" aceasta intelegere.
Daca nu va-ti inteles pe cale amiabila (adica s-a ajuns in tribunal) veti avea de platit si cheltuielile de judecata .Luati in considerare si eventualele penalizari hotarate in AG pt restantieri - cred ca realizati ca ati avut platite costurile de intretinere de catre restul locatarilor deoarece furnizori de utilitati trebuie platiti .
Eu caut raspunsuri pe avocatnet.ro,deoarece aici sunt cei mai buni consultanti,avocati sau moderatori care pot raspunde exact la obiect,cand ai nevoie. De exemplu, eu ca utilizator nu-mi pot da cu parerea, pentru ca sunt lucruri care ma depasesc. Vad ca si dumneavoastra sunteti utilizator.
Era vorba de utilizatorul care n-a raspuns,la obiect. Cat despre dvs. domnule cyan,pot spune ca m-ati ajutat intr-un fel la cealalta intrebare pusa anterior.Multumesc