avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Formulare intampinare. Litigiu cu asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Formulare intampinare. Litigiu cu asociatia de proprietari.

Buna ziua. As dorii sa fac o intampinare ceruta de aspr-o intr-un dosar de neplata a asociatiei-datorii.
Vreau sa scriu ca recunoasc suma datorata si ma angajez la plata acesteia, rugand instanta sa ingaduie plata esalonata
Vreau sa adaug si chitantele cu care am platit in perioada ceruta de aspr-o ca neplatita deloc-zicand ei,plus sa adaug ca am mai platit inca 2 luni dupa ce s-a deschis dosarul,una dintre luni fiind platita pana sa ajunga scrisoarea de la aspr-o acasa.
Si as dorii sa scriu ca solicit registrul de casa.Cred ca mai sunt chitante pltita,dar nu le gasesc. Va rog,ajutati-ma sa formulez corect intampinare? Stiu ca multi ar zice sa angajez un avocat,dar nu-mi permit. Intampinarile se scriu toate dupa un singur model sau dupa caz? multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 00:07, 11 Aprilie 2016
Multi utilizatori pot da sfaturi competente fara a utiliza peria .
Multi utilizatori sunt de meserie .
Din pacate sfaturi pertinente va poate oferi altcineva deoarece situatia ma depaseste si nu e problema mea .
robert paul a scris:

Era vorba de utilizatorul care n-a raspuns,la obiect.

Daca veti citi primul paragraf din regulamentul forumului veti intelege de ce am dat raspunsul pe care l-am dat. Personal, nu am studii juridice.:) Parerea mea este ca multi useri care activeaza pe forum nu au studii de specialitate si totusi dau raspunsuri la obiect.

www.avocatnet.ro/content/tag...

Dumneavoastra sunteti cel trebuie sa discearna intre sfaturile primite, uneori si cei care se prezinta cu profesia (avocat, consultant juridic sau fiscal, etc.) o mai dau prin bălării.

Nu trebuie sa ai o specializare anume pentru a da un sfat la obiect, multe sfaturi sunt date din situatiile concrete prin care utilizatorii au trecut.

Sa nu considerati ca va reprosez ceva pentru ca am statusul de utilizator!:yes:

Raspunsul asta este cam :offtopic: si banuiesc ca @elga50 abia asteapta sa il stearga!B-)
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2016
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante la intretinere mioaranoni mioaranoni Am acumulat o restanta la intretinere de 2400 Lei si penalizari de 1600 Lei. Recunosc aceasta datorie, dar fiind in somaj, am fost in imposibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Comunicare din cauza datoriilor la asociatie robert paul robert paul Buna ziua. Am primit o scrisoare de la asociatie ca in termen de 25 de zile-sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de invoca ... (vezi toată discuția)
Somatie de la avocat alexstacescu alexstacescu Va salut cu respect! Problema mea e urmatoarea: Dupa ceva timp fara salariu , am acumulat la intretinere o datorie de cca 1500 lei. De 2 luni, platesc ... (vezi toată discuția)