avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contracte asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contracte asociatie

Buna seara,
1. In calitate de proprietar am dreptul sa cunosc continutul tuturor contractelor pe care asociatia le are cu furnizori de servicii, atat juridici cat si fizici?
2. Daca femeia de serviciu este angajata si primeste un salariu, pot sa vad fisa postului ei?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:04, 10 Aprilie 2016
AG extraordinara se face cand se aduna 20% dintre proprietari si nu cand vrea administratorul.

Convocati o AG extraordinara si schimbati presedintele si CEx daca este cazul.

Art. 23. - Legea 230/2007
(4) Pentru situaţii speciale sau de maximă urgenţă, adunările generale extraordinare ale asociaţiei pot fi convocate oricând de către comitetul executiv sau de către cel puţin 20% din numărul proprietarilor membri ai asociaţiei de proprietari.
(5) Proprietarii trebuie anunţaţi, prin afişare la loc vizibil sau pe bază de tabel nominal convocator, asupra oricărei adunări generale a asociaţiei de proprietari, cu cel puţin 7 zile înainte de data stabilită, inclusiv cu privire la ordinea de zi a adunării generale. Ordinea de zi anunţată se poate completa prin hotărârea adunării generale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizii dupa bunul plac ContSters122354 ContSters122354 ne confruntam cu o problema in asociatie .' femeia de servici refuza a mai face curatenie pe una din scarile asociatiei , din cele 7, pe motiv ca respectivii ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli asociatie de proprietari xp-kry xp-kry Repartizeaza urmatoarele cheltuieli in cadrul unei asociatii de proprietari respecta normele legale : 1.Energie electrica- lei/pers 2.Apa rece , canal - ... (vezi toată discuția)
Spatiu comun sau cu alta destinatie ? cirnu72 cirnu72 Omul de serviciu refuza sa faca curat in uscatoarele blocului ( 2 la numar la parter si etajul patru ) intr-un bloc cu 4 etaje fara balcoane. Intrebata ... (vezi toată discuția)