avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Influenteaza stagiul complet de cotizare?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Influenteaza stagiul complet de cotizare?

Buna ziua, va rog sa.mi spuneti daca o perioada de 6 ani lucrata in conditii grupa a II -a de munca inainte de 2001 influenteaza stagiul complet de cotizare,adica mai precis daca se adauga inca un an la stagiul de cotizare.Mentionez ca intentionez sa ma pensionez partial anticipat ,in cazul in care nu ma ajuta grupa a II-a pentru stagiul complet ma poate ajuta 1an de somaj? Multumesc in asteptarea raspunsului.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:14, 10 Aprilie 2016
6 ani de grupa II aduc un stagiu aferent de 1 an si 6 luni.
1 an de somaj egal 1 an de stagiu.
Ambele situatii va ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cind ma pot pensiona !?? stoica ionut 13 stoica ionut 13 Mama mea nascuta pe 13-04-1955 a lucrat 32 ani din care 23 ani si 6 luni grupa a II-a plus 3 ani ordonanta . La ce virsta se poate pensiona cu limita virsta ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata pante pante Buna seara, Pe baza urmatoarelor date: barbat, nascut la 5 august 1951, cu data angajarii in octombrie 1971, stagiu militar intre anii iunie 1972-nov 1973, ... (vezi toată discuția)
Stagiul complet de cotizare procesomanul procesomanul Poate fi adaugat stagiu aferent grupa de munca, pentru a intregi la 35 de ani stagiul complet de cotizare ? Va multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)