avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Subcontractant sau sustinator - conditii eligibilitate
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Subcontractant sau sustinator - conditii eligibilitate

La o licitatie am posibilitatea de a participa insa sociatatea mea nu are o anumite acreditare ISCIR.

In documentatie este precizat ca daca nu am acel certificat pot sa am sustinere din partea unui alt operator economic care are acel certificat.

1.Ce presupune aceasta sustinere? Doar un acord de sustinere semnat de cei ce au autorizatia ISCIR si copie dupa autorizatie? sau trebuie sa prezinte toate documentele care sa rezulte ca nu se incadreaza in prevederile art 180 si 181?

2. Sustinatorul trebuie sa prezinte toate certificatele constattoare precum si celelalte documente si declaratii

3. Care este difereta intre un sustinator si un subcontractant?

4. Ce acte trebuie sa prezinte subcontractantul pentru a putea sa-l folosesc la licitatie pentru acea autorizatie ISCIR?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: razvan911 , utilizator 23:25, 18 Ianuarie 2010
standardele ISO care se cer in Fisele de date se incadreza la capatitatea tehnico profesionala si daca eu nu am un standard si sustinatorul meu are pot sa ma calific cu standardul sustinatorului??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustinatorul tehnic pentru licitatii. laritzu laritzu Buna ziua.Asa cum spune si titlul ,as vrea sa stiu care este statutul legal al sustinatorului tehnic in licitatii. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Cerere de oferta neagumarius neagumarius Buna ziua. Ma intereseaza urmatorul aspect: am un srl si doresc sa particip la o cerere de oferta, pentru un contract de servicii. In fisa de date este ... (vezi toată discuția)
Capacitatea tehnica si/sau profesionala Marius Cocean Marius Cocean Buna seara, poate cineva sa dea un raspuns clar la urmatoarea chestiune? Conform disp. art. 190 alin 2 din OG 34/2006 ) In cazul in care ... (vezi toată discuția)