avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Inregistrare marca OSIM
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inregistrare marca OSIM

Buna ziua

Ma confrunt cu urmatoarea situatie:

Vreau sa inregistrez la OSIM o marca , sa-i spunem " CUVANT" (ex) pe o clasa NISA ,ex. 43
Am cautat pe site-ul OSIM "CUVANT" pe aceasta clasa si exista inregistrat
"CUVANT - ................................... " (unde am pus .... este o insiruire de4 cuvinte
Daca depun cerere la Osim, cei care au inregistrat Aceasta insiruire de , pot sa imi faca opozitie ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: stoianovgeorge , utilizator 10:03, 12 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marca inregistrata !!! kisscash kisscash Buna ziua, Cine-si poate da cu parerea in urmatoarea speta : 1. In luna ianuarie 2010 am cumparat un domeniu de Internet pe viatza (ex: www.exemplu.ro). 2. ... (vezi toată discuția)
Inregistrare osim nume domeniu internet syncmaster syncmaster Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca dupa rezervarea domeniu de internet .ro este cazul sa inregistrez acest domeniu si la OSIM .Am auzit ceva ... (vezi toată discuția)
Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic ... Marian991 Marian991 Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic o sa le denumesc \"bursa transport\" am inregistrat aplicatia la orda (oficiul roman pentru ... (vezi toată discuția)