againstPAS a scris:
Stimate user
Este surprinzator cum majoritatea tatilor devin brusc "iresponsabili" dupa divort sau separare. Cum se face ca tatal isi pierde copiii? Sufera de vreo boala sau cum? Doamna draga, mai lasati propriile frustrari si razboaie cu fostul sot si nu va mai referiti la domnu ca la fostul sot ci strict ca la tatal copiilor. Si daca va ganditi la copii, cine stie poate ii dati se semnatura aia sa plece cu copiii in vacanta fara sa va mai judecati aiurea inca intr-un proces.
acest tata nu a devenit iresponsabil dupa divort, ci a fost responsabil in urma cu multi ani... Nu aveam cunostiinta si nici nu puteam sa ghicesc ce fel de responsabilitati va avea fata de proprii copii, nu? Cand spun iresponsabil ma refer la urmatoarele, cateva care-mi vin acum brusc in memorie..:
- faptul ca conduce beat la volan, marturie de-a copiilor, in urma faptului ca l-a oprit echipajul de politie si l-a pus sa sufle in fiola....(mergea pe mijlocul drumului, si neregulat). Unul care a baut foarte multe sticle de bere cum ar putea sa fie, treaz?
- faptul ca venit cu copiii de la mare pe drum fara sa apeleze la o farmacie, spital sau orice alta urgenta, in timp ce unl din baieti, mai mici, de 3 anisori avea febra foarte mare, 40 (asa l-a adus la mine..)
- faptul ca nu ma anunta absolut deloc atunci cand copiii se imbolnavesc, spunandu-mi ca nu este treaba mea, ca copiii nu au nimik, desi ei imi spun la tel ca vomita, febra etc...
- faptul ca a luat copiii la programul de vizita, si doar dupa doua are a plecat cu avionul in Germania, lasand copiii cu o straina (pt mine), concubina lui, cu care nu aveam legatura nici telefonica si de nici un fel, desi tatal copiiilor a fost rugat sa lase pe unul din baieti sa participe la un spectacol unde trebuia sa cante la pian in fata a 400 de oameni.... El a ignorat si refuzat aceasta rugaminte a baiatului sau, luand copii la program numai ca sa-mi faca mie in ciuda si sa-mi arate ca el este smecher... Si apoi sa lasi copii, ca un iresponsabil cu cineva care nu are nici un fel de legatura cu ei si nici un fel de responsabilitate legala mi se pare absolut NESIMTIRE si ............
- faptul ca lua copiii la programul de vizita de cateva ore din cursul saptamanii... (mai demult) si veneau copiii acasa la ora 9 fix cu temele nefacute si cu nimik facut pt a doua zi, in conditiile in care aveau totul al ei.......
- faptul ca nu-si respecta si nu-si plateste pensia de intretinere pt minori, desi spune ca-i iubeste...., sfideaza orice lege si orice sentinta judecatoreasca, aducandu-mi copii nu dupa graficul programului de vizita ci dupa cum are el chef..... si cand are chef....
TOATE ASTEA CUM SE NUMESC...?
dl When.... despre ce texte de lege vb cand va referiti ca nu este legal sa nu las copiii la el...? Am spus eu ca minorii nu-si petrec timpul cu tatal lor pe unde vor ei si nu stau la tasu, aici in Ro ? Eu dar am spus ca nu vreau sa las copiii sa mearga la distanta de 1.500 km, acolo unde locuieste acum tatal....! Avand in vedere motivarea celor de mai sus si a multor altora....
Va asigur ca nu am gresit deloc topicul, care de altfel a fost inceput de catre mine chiar, iar nu am scris pe acest forum ca sa porcaiesc pe tatal copiiilor mei ci sa spun cam cat de iresponsabil este dumnealui fata de mincori si cu toate astea primeste DREPTURI EGALE!!!!
A FI PARINTE INSEAMNA UN ANSAMBLU DE OBLIGATII SI DREPTURI laolalta, si nu doar de drepturi cum doreste dumnealui..., da?
[Editat - va rog sa nu mai scrieti texte menite sa inflameze discutia si sa faceti economie la semnele de punctuatie. Nu am vrea sa credem ca tipati la noi. Multumesc. ]