avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen de eliberare autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen de eliberare autorizatie de constructie

Salut
Nu stiu daca am postat unde trebuie
Intentionez sa construiesc o casa si cred ca am rasfoit internetul legat de autorizatia de constructie
Stiu ca termenul de eliberare a autorizatiei de constructie e de 30 zile si am citit pe internet ca daca se depaseste acest termen se prezuma a fi eliberata sau aprobata dar nu a indicat textul de lege.
rog pe cineva care cunoste acesta lege a constructiilor ce se intampla daca primaria nu elibereaza in termen de 30 zile autorizatia de constructie avand documentatia completa depusa?
pot sa ma adresez instantei in caz de depasire termen
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:59, 18 Aprilie 2016
mai intai solicitati un raspuns la motivul intarzierii, este posibil sa lipseasca "o hartie" si poate a fost sau nu comunicat acest fapt, un alt motiv ar putea fi expirarea CF de URBANISM.
Dupa ce aveti un refuz scris puteti lua masurile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot demola o constructie dupa obtinerea autorizatiei de construire pe locul constructiei vechi? hyundaipet hyundaipet Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Consolidare casa veche Dora Iulia Dora Iulia Buna ziua, Am si eu mai multe intrebari si sper sa gasesc raspunsul in aceasta comunitate. Am o casa veche in Bucuresti aproximativ din anul 1960 din ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatie/aviz imi trebuie ptr eliminare pereti din apartament? hambra hambra Doresc sa elimin o portiune dintr-un perete din apartament , mai exact vreau sa maresc o camera intrand in balcon ( peretele nu este de rezistenta) Ce ... (vezi toată discuția)