avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatie la primarie facuta de un membru al ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatie la primarie facuta de un membru al asociatiei de proprietari

Un locatar nemultumit,fara sa ceara lamuriri din partea conducerii asociatiei, se adreseaza direct compartimentului din primarie,care solicita documente contabile pe ultimele trei luni penru verificare.Mentionez ca nu ne deranjaza cererea reprezentantilor primariei,dar modul in care a procedat respectivul locatar nu mi se pare nici corect si nici legal.As dori sa aflu o parere din partea dumneavoastra. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu373 , utilizator 07:51, 22 Octombrie 2025
daca nu aveti presedinte (si poate cenzori sau comitet executiv) este vina proprietarilor, care nu se aduna. de aici si povestea cu administratorul. dar poate celorlalti proprietari le convine situatia.
in orice caz, va puteti adresa departamentului din primarie care monitorizeaza asociatiile de proprietari.
Bine punctat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt proprietara unui apartament intr-un bloc de locuinte. ... Ella Aby Ella Aby Buna ziua. Sunt proprietara unui apartament intr-un bloc de locuinte. Dna. administrator, care are un program de doar 2 ore in 2 zile pe saptamana, la ore la ... (vezi toată discuția)
Probleme administrative grave !!! Vladimir03 Vladimir03 Buna ziua, Asi dori sa stiu daca in calitate de locatar pot actiona, pe cont propriu, in judecata asociatia de proprietari/loctari(nici nu stiu ce este) ... (vezi toată discuția)
Demitere administrator si presedinte gigibosu33 gigibosu33 la asociatia noastra de proprietari avem o administratora de la primarie iar presedintele este din bloc.dar nu vor sa ne spuna cine face parte din comitet si ... (vezi toată discuția)