avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ord 73/2007.Art. 7 (1) Bugetul de venituri şi ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ord 73/2007.Art. 7 (1) Bugetul de venituri şi cheltuieli al ASSI (actual AADR)

Comentati cotinutul

Articolul 7
(1) Bugetul de venituri şi cheltuieli al ASSI se aprobă potrivit dispoziţiilor legale în vigoare în domeniul finanţelor publice.
Inseamna cumva ca veniturile ce se percep ca tarif se asimileaza a fi tratate ca taxe si/sau impozite(conform codurilor fiscal sau /si de proc. fiscala)?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:47, 26 Aprilie 2016
Nu. Sunt tarife nefiscale.
Consultați aici registrul taxelor şi tarifelor nefiscale:
[ link extern ]
Tarife din domeniul comunicațiilor electronice:
[ link extern ]
și hotărârea1132/18 decembrie 2013 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei pentru Agenda Digitală a României, precum şi de modificare a Hotărârii Guvernului nr. 548/2013 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului pentru Societatea Informaţională
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitiile in seap Gabriel Amironesei Gabriel Amironesei Vineri, 3 aprilie a.c. a fost publicata în Monitorul Oficial nr. 215, partea I, Hotarârea nr. 370 pentru modificarea si completarea Normelor de aplicare a ... (vezi toată discuția)
Atribuirea contractelor de achiziþie publicã prin mijloace electronice rebenciuc rebenciuc Daca am efectuat achizitii publice prin SEAP ( anunt de participare, anunt de atribuire ) atunci este considerat procent de indeplinire a cerintelor de ... (vezi toată discuția)
Impozite locale - taxa eliberare certificat atestare fiscala MARIA4291 MARIA4291 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati, in cazul eliberarii certificatelor de atestare fiscale de catre Primarii exista taxa de eliberare ? Conform care lege sau se ... (vezi toată discuția)