avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii publice-contract multianual achizitie directa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii publice-contract multianual achizitie directa

Buna ziua. Avem un proiect de amenajare parc care se incadreaza la achizitie directa - contract de lucrari. Vreau sa stiu, va rog daca pot incheia un contract multianual, pentru ca momentan dorim sa realizam doar o parte din el.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:11, 27 Aprilie 2016
Contractul nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 4 ani.
Referitor la achizitia directa privind un contract de lucrari - "put forat", am realizat adrese in urma consultarii catalogului de produse din seap, catre 3 operatori economici pentru depunerea unor oferte aferente caietului de sarcini. In urma analizarii s-au dovedit a fi mai mari decat valoarea estimata. Le-am trimis raspuns ca nu sunt acceptabile si au depasit valoarea proiectului. Cum procedez in continuare? Multumesc.
Daca mai exista oferte la alti operatori in SEAP faceti adrese la toti. Daca nu mai exista sau va dau toti preturi mai mari, puteti sa va adresati direct unui operator care are pret corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie directa-oferte peste valoare estimata marcyz marcyz Referitor la achizitia directa privind un contract de lucrari - \"put forat\", am realizat adrese in urma consultarii catalogului de produse din seap, catre 3 ... (vezi toată discuția)
Nota justificativa achizitie directa online(seap) ionelaeugenia ionelaeugenia Buna ziua. Lucrez consilier in cadrul Compartimentului specializat de achizitii la o autoritate contractanta. Ma intereseaza daca la achizitia directa online ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa marcyz marcyz Buna ziua. Am un proiect de decolmatare canal si vreau sa fac achizitie directa. In seap am gasit mai multi operatori economici care fac lucrari asemanatoare. ... (vezi toată discuția)