avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ACHIZITIE DIRECTA
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ACHIZITIE DIRECTA

Buna ziua. Am un proiect de decolmatare canal si vreau sa fac achizitie directa. In seap am gasit mai multi operatori economici care fac lucrari asemanatoare. Vreau sa stiu daca trimit invitatie la mai multi operatori economici sa imi prezinte oferte pentru proiectul meu este corect? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raglub , utilizator 15:49, 3 Noiembrie 2016
impreuna cu invitatia transmiteti si caietul de sarcini, si rugamintea de a posta in catalogul electronic oferta pentru achizitia dvs. pana la o anumita data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie directa-oferte peste valoare estimata marcyz marcyz Referitor la achizitia directa privind un contract de lucrari - \"put forat\", am realizat adrese in urma consultarii catalogului de produse din seap, catre 3 ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice-contract multianual achizitie directa marcyz marcyz Buna ziua. Avem un proiect de amenajare parc care se incadreaza la achizitie directa - contract de lucrari. Vreau sa stiu, va rog daca pot incheia un contract ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa marcyz marcyz Buna ziua. Am un proiect de decolmatare canal si am postat un anunt de publicitate in seap la care au participat cu oferte 12 operatori economici. Criteriul ... (vezi toată discuția)