avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... NOUTATI...DESPRE EXAMEN???
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

NOUTATI...DESPRE EXAMEN???

NIMENI NU MAI ''SPUNE'' NIMIC DESPRE EXAMENUL IN BAROUL DE LA BUCURESTI??? CE INSEAMNA TOATA TACEREA ASTA???
PANA LA URMA... DACA PROIECTUL DE LEGE TRECE... NOI CE FACEM, MAI DAM EXAMINARE??

MAI E CINEVA INTERESAT PE FORUMUL ASTA DE SUBIECT???
Cel mai recent răspuns: elisabeta_radu , utilizator 15:54, 29 Noiembrie 2005
ANUNT IMPORTANT


In sedinta Adunarii Generale din luna ianuarie a.c., avocatiibucuresteni s-au declarat unanim in favoarea reformei justitiei sis-au angajat sa sustina fara rezerve demersurile Ministrului Justitieiin acest sens.In momentul de fata, urmarim cu ingrijorare evolutia acestei reformecare, cu toate progresele inregistrate in ultimele 10 luni, in specialdatorita activitatii neobosite a Ministrului Justitiei, poate totusiconduce la activarea clauzei de salvgardare daca, in perioadaimediat urmatoare, masurile preconizate nu sunt puse in practica.Iata de ce, avocatii bucuresteni, la care suntem convinsi ca seraliaza si membrii celorlalte barouri din tara, nu numai ca sustin intotalitate masurile intreprinse pana in prezent in realizarea reformeijustitiei, dar isi declara disponibilitatea de a participa efectiv laacest proces.In acest sens, recomandam tuturor avocatilor care doresc, sustinreforma si indeplinesc conditiile legale, sa solicite incadrareaefectiva, ca magistrati, in institutiile sistemului juridic, pentru a-siputea aduce in acest fel, contributia concreta la realizarea reformei.Cu aceasta ocazie, aducem la cunostinta tuturor celor interesatica, in urma demersurilor facute, a fost acceptata posibilitateaincadrarii ca magistrati, cu scutire de examen, a avocatilor cu ovechime de peste 10 ani in profesie.

sursa site-ul barou bucuresti
F.interesant...........nimeni nu spune nimic....inclin sa cred si eu ca ceilalti forumisti..."forumul asta e mort"
este super
DOMNILOR DAR DESPRE NOTARI NIMIC, NIMIC ?
s-a afisat pe site-ul baroului bucuresti modalitatea de examinare....in sfarsit....si totusi...va fi grila?

Alte discuții în legătură

Ccr referitor la constitutionalitatea dispozitiilor privind interzicerea constituirii şi funcţionarii de barouri în afara u.n.b.r. Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” În Monitorul Oficial al României nr. 259 din data de 17 aprilie 2015 a fost publicată Decizia Curții Constituționale nr. 155 din 17 martie 2015 ... (vezi toată discuția)
Proiect de lege privind organizarea activitatii de consilier juridic Proiect lege privind organizarea si exercitarea activitatilor de asistenta si reprezentare juridica Proiectul de lege constituie o baza pentru elaborarea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma inscriu in uniunea colegiilor consilierilor juridici, dar nu pot pentru ca nu sunt angajata pe post, se poate si altfel? s_gianny26 s_gianny26 ce as putea face, vreau sa ma angajez ca si consilier juridic, dar am piedici pt ca nu sunt inscrisa in Uniune....mentionez ca abia am terminat masterul anul ... (vezi toată discuția)