avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pasaport minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pasaport minor

Buna ziua! Am o minora de 4 luni,recunoscuta de tatal ei cu care nu sunt casatorita.Acum aprox.o luna si jumatate i-am facut pasaport minorei impreuna cu tatal ei deoarece in luna iunie trebuia sa plecam in Italia la parinti mei.Intre timp ne-am certat si nu mai gasesc pasaportul minorei.Intrebarea mea este daca pot face alt pasaport minorei fara semnatura tatalui,care acum nu mai vrea sa semneze,dat fiind faptul ca a fost deacord odata si a semnat pentru pasaportul pierdut? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:35, 28 Aprilie 2016
Cautati mai bine pasaportul copilului, altul nu veti putea face fara acordul tatalui sau fara o hotarare a instantei casre sa suplineasca acest acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz acord pentru pasaport minor george12345 george12345 buna ziua, cum se poate da in judecata un parinte, care nu e de acord cu plecarea din tara ( in vacante) a mamei cu fetita, si nici cu emiterea ... (vezi toată discuția)
Pasapoarte pentru minori si stabilirea domiciliului in alta tara cand tatal refuza sa-si dea acordul ionela-timofte ionela-timofte buna seara, sora mea este divortata si copii au fost incredintati dinsei, dar in sentinta scrie ca ; esercitarea autoritatii parintesti de catre ambii parinti; ... (vezi toată discuția)
Autoritatea parinteasca comuna Alexandrapaco Alexandrapaco Buna seara am si eu o intrebare si sper ca ma puteti ajuta.mam divort de sotul meu si copilul mi-a fost incredintat mie dar avem autoritatea parinteasca ... (vezi toată discuția)