avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pasaport minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pasaport minor

Buna ziua! Am o minora de 4 luni,recunoscuta de tatal ei cu care nu sunt casatorita.Acum aprox.o luna si jumatate i-am facut pasaport minorei impreuna cu tatal ei deoarece in luna iunie trebuia sa plecam in Italia la parinti mei.Intre timp ne-am certat si nu mai gasesc pasaportul minorei.Intrebarea mea este daca pot face alt pasaport minorei fara semnatura tatalui,care acum nu mai vrea sa semneze,dat fiind faptul ca a fost deacord odata si a semnat pentru pasaportul pierdut? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:35, 28 Aprilie 2016
Cautati mai bine pasaportul copilului, altul nu veti putea face fara acordul tatalui sau fara o hotarare a instantei casre sa suplineasca acest acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz acord pentru pasaport minor george12345 george12345 buna ziua, cum se poate da in judecata un parinte, care nu e de acord cu plecarea din tara ( in vacante) a mamei cu fetita, si nici cu emiterea ... (vezi toată discuția)
Pasapoarte pentru minori si stabilirea domiciliului in alta tara cand tatal refuza sa-si dea acordul ionela-timofte ionela-timofte buna seara, sora mea este divortata si copii au fost incredintati dinsei, dar in sentinta scrie ca ; esercitarea autoritatii parintesti de catre ambii parinti; ... (vezi toată discuția)
Autoritatea parinteasca comuna Alexandrapaco Alexandrapaco Buna seara am si eu o intrebare si sper ca ma puteti ajuta.mam divort de sotul meu si copilul mi-a fost incredintat mie dar avem autoritatea parinteasca ... (vezi toată discuția)