avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... intoarcerea tinerilor acasa
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

intoarcerea tinerilor acasa

BUNA ZIUA!!!As dori sa va adresez o intrebare.....A fost promulgata legea privind intoarcerea tinerilor pana in 35 de ani.....adica legea care consta in plata de 500 de euro lunar pentru reintegrarea tinerilor plecati in strainatate si care vor sa si faca un rost acasa in romania.... o zi placuta
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2016
VIO78SER84, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:30, 3 Iulie 2016
Exista o propunere legislativa in parlament care nu a fost discutata pana in prezent. Se va discuta, probabil, in sesiunea viitoare (incepand cu septembrie), cand se apropie alegerile si parlamentarii voteaza tot ce este in favoarea alegatorilor, urmand ca cei care vin la guvernare sa se descurce cum or putea.
Propunerea este de 500 euro/ luna/ pe timp limitat, probabil maxim 6 luni, banii urmand a se vira de la bugetul Romaniei, nu al UE sau al tarii de unde ar urma sa se repatriaze cetatenii romani.
Sa vedem ce se va aproba, daca va trece propunerea legislativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uni sau bicameralism? luiza2008 luiza2008 Buna ziua tuturor! Sper ca am postat acest subiect in categoria care trebuie...;) Ce parere aveti? Care ar fi cel mai potrivit sistem in tara noastra?Uni sau ... (vezi toată discuția)
Cine? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN cine sustine PDL???? SA VEDEM CU ADEVARAT=D> PDL-ISTI, SA VA PREGATITI:P (vezi toată discuția)
Cum se poate modifica o lege ? blana90 blana90 Am deschis acest subiect din pura curiozitate, inainte de toate. In tarile civilizate, la noi nu e cazul, din ce stiu eu, cetatenii unei tari se pot grupa si ... (vezi toată discuția)