avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie decizie ANAF
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie decizie ANAF

Buna ziua,

Contestatia depusa impotriva unei decizii de impunere, emisa de ANAF in urma unei inspectii fiscale partiale, a fost respinsa de serviciul Contestatii al ANAF.
Dupa acest verdict, ce alte cai de atac am la dispozitie, impotriva acestei decizii?

Multumesc anticipat,

Mihai
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:29, 23 Mai 2016
Multumesc inca odata, freeelis!

O ultima intrebare si cu asta inchid subiectul.
Daca ANAF incepe executarea silita impotriva mea, ca PFA, poate bloca un cont bancar, unde ne-au fost virati bani in urma vanzarii unui apartament? Mentionez ca acest cont bancar (de fapt s-a transformat in depozit bancar) este pe numele sotiei. Eu nu figurez nici macar ca imputernicit. Sotia este inregistrata si ea in cadrul PFA (mentiune la ORC), dar nu ca angajat, nici ca titular, ci ma "ajuta la desfasurarea activitatii, participand in mod obisnuit la activitatea desfasurata de PFA".

Multumesc anticipat,

Mihai
In opinia mea, nu se poate bloca acel cont bancar daca nu este pe numele entitatii care a depus contestatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs, contestatie dandaniel30 dandaniel30 Zilele trecute am susutinut un concurs pentru ocuparea functiei de functionar public la o primarie, am luat concursul, iar candidatul de pe locul 2 a facut ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensionare BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! După contestarea deciziei de pensionare la Casa de Pensii, am inteles ca termenul de răspuns este 45 zile, în care trebuie emisa o hotărâre. ... (vezi toată discuția)
Informatii in legatura cu contestarea deciziei pentru acordarea indemnizatia de crestere a copilului badsector badsector Sunt in urmatoarea situatie: Acum 3.5 ani s-a nascut fiul meu iar anul trecut in August fiica mea. Sotia mea avand atat venituri salariale cat si venituri ... (vezi toată discuția)