avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Acces neautorizat cont email
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Acces neautorizat cont email

Buna ziua,

Prietena actuala a fostului meu prieten se pare ca ne urmareste, pe mine si pe sotul meu. Nu mai povestesc toate prostiile pe care le face femeia aia dar... cu ceva vreme in urma a spart contul de email al fostului meu prieten si a inceput sa comenteze public pe facebook diverse cu trimiteri la mine. Am blocat-o, evident, fara sa comentez nimic, am spus ca sa nu-mi bat capul cu toate proastele.
Ieri fostul meu prieten mi-a spus ca i-a aratat cucoana niste discutii intre sotul meu si o prietena a lui pe facebook, discutii purtate in mesaj privat (mi-a aratat sotul meu conversatiile, intr-adevar sunt prin mesaje private!!!). Aseara am schimbat parolele la conturile de email si de facebook iar azi fostul meu prieten m-a sunat sa-mi spuna ca a remarcat cucoana ca nu mai poate intra si l-a sunat la serviciu sa-l ia la intrebari, ca ce mi-a zis si cand a vorbit cu mine.

Unde pot face o reclamatie? Psihopata asta deja depaseste masura, am copil mic, nu mai vreau sa stau cu grija ca ma urmareste cineva. Ca lucrurile sa fie clare, eu si fostul meu prieten ne-am despartit de vreo 6 ani iar cu sotul meu sunt impreuna de 4 ani si in plus noi si ei locuim si in localitati diferite!!! Cum fac sa scap de femeia asta o data pentru totdeauna?
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2016
deeaa5, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:59, 30 Mai 2016
parolele le schimb periodic, cred ca nu conteaza asta, cum a reusit o data mai reuseste si alta data! cu atat mai mult cu cat nu face ea asa ceva ca nu o duce capul, are pe cineva care se ocupa.
dovezi certe sunt greu de obtinut dar fostul meu prieten va declara adevarul daca va fi intrebat.
Daca nu vi s-a produs o paguba (si nu vi s-a produs) o sa va dea clasare la plangerea depusa, daca nu exista si altceva mai consistent de reclamat, cum spune si avocat_lascoschi, cine pune la treaba un intreg aparat de stat (?) pentru o chestiune de orgolii si neglijenta din partea dvs., ca puneti parola 123456 sau anul de nastere al sotului si nu le schimbati la timp? A intrat si femeia din curiozitate si prea mult timp liber ca sa traga cu ochiul p-acolo, dar de aici si pana la sticla cu benzina e cale lunga (fac pariu ca femeia a si uitat). Pana la proba contrarie, strangeti dovezi si dac-o fi cazul actionati, daca se va impune. Sanatate!
e amuzant ca toata lumea se exprima ca si cum eu as fi putin sarita si biata aia femeie are si ea putina curiozitate. Imi aduc aminte ca a fost un caz acum ceva timp cu o femeie care s-a dus la politie pentru ca o ameninta fostul sot ca o omoara si aia au trimis-o la plimbare iar dupa vreo 2 zile a omorat-o la serviciu, si pe ea si pe o colega care s-a intamplat sa-i stea in cale!

din pacate este un astfel de caz! nu, nu a uitat catusi de putin, ieri m-a sunat toata ziua in conditiile in care pana acum n-a mai facut-o!
Deci, inaintam!
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2016
deeaa5, utilizator
Ei v-au informat la ce va puteti astepta de la Politie, justitie, etc. Nu sunteti obligata sa tineti cont de aceste sfaturi, desi ele au fost date pentru a va lamuri sau ajuta.

Pentru a fi vorba de o amenintare in sens penal, nu e suficienta emotia de va simti amenintata, ci trebuie sa fie vorba despre o amenintare suficient de reala, la aprecierea politistilor. De ex. daca ati fost implicata intr-un rip deal cu cocaina si cei jefuiti v-au amenintat cu moartea este vorba de o amenintare credibila. Ca o cunostinta/ruda va face sicane pe Facebook nu este o amenintare credibila, daca asta s-ar urmari penal, Politia n-ar mai avea alta treaba, nici la telefoanele de urgenta n-ar mai avea personal sa raspunda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am accesat fara drept contul de e-mail al fostei iubite - ce se intampla daca ma reclama? Sir_Phantom Sir_Phantom Am si eu o intrebare pt domniile voastre .....de curand m=am despartit de aleasa inimii ...si din cearta in cearta ...am ajuns si am intrat p mail-ul ei ... ... (vezi toată discuția)
Distrugere recunoscută pe facebook Deea Andreea Deea Andreea Buna ziua. Acum ceva timp mi-au fost tăiate toate cauciucurile la mașina personală de către fostul concubin. Era ora 2 noaptea, eu l-am văzut pe geam ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - legea violarii corespondentei Mariana Dina Mariana Dina Fratilor am intrebat si eu astazi daca stie cineva cv de legea violarii corespondentei??Se poate face plangere?? (vezi toată discuția)