avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

buna ziua,
va rog frumos sa imi spuneti cate coduri CAEN sunt permise legal ptr a fi trecute in Actul Constitutiv al unei firme SRL pe care vreau sa o infiintez? Stiu ca se declara o activitate principala iar in secundar poti avea mai multe, dar cate ? 3-4-5-10-100 ??
multumesc frumos,
mariamarinescu2011@gmail.com
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 15:23, 6 Iunie 2016
Puteti trece toata CAEN, cu exceptia codurilor care presupun o autorizare anterioara inscrierii la ORC.
Multumesc frumos; inca sunt nedumerita caci din alte surse mi s-a spus ca asa a fost odata, ca acum sunt permise doar 5 dintre care unul sa fie cel principal...
Buna ziua,
In actul constitutiv pot fi trecute toate, insa doar 5 coduri (activitati) pot fi autorizate a fi desfasurate pe sediu/ pct de lucru (declaratia tip model 2). ONRC va elibera certificatul constatator in care se va consemna ca indepliniti conditiile de functionare pentru activitatile respective.
multumesc:)
In actul constitutiv pot fi trecute toate CAEN-urile, fara cele pentru care este nevoie de autorizatii speciale si nu aveti de gand sa le desfasurati (gen medicina, unde trebuie ca macar administratorul sa aiba drept de libera practica).
In ceea ce priveste punctul de lucru, puteti autoriza oricate CAEN-uri, specifice activitatilor pentru care veti factura.
Unii autorizeaza "preventiv" si ce nu factureaza, insa nu este recomandabil.

[Nu mai postati date de contact in mesaje. Multumesc]
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2016
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare activitati secundare adihup adihup Am si eu nevoie de un ajutor. Pentru a desfasura o activitate ce se regaseste in obiectul de activitate secundar inscris in actul constitutiv este necesare ... (vezi toată discuția)
Necesitatea schimbarii codului caen pentru activitate secundara Gigel Vieru Gigel Vieru Va rog sa ma lamuriti si pe mine, daca am un srl cu un cod caen 6311- Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe - activitate ... (vezi toată discuția)
Funcionare, desfasurare activitate caen activitate secundara basu basu Buna ziua, am ca activitate principala un cod caen(4711) si vreau sa desfasor pe aceeasi societate si activitate de intermediere cu produse farmaceutice. Am ... (vezi toată discuția)