avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit castig din pariuri sportive si loterie.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit castig din pariuri sportive si loterie.

Conform legii 448/2006, persoanele cu handicap gradul 1 si 2 nu li se retine impozit pe venit.
In situatia cand o persoana castiga la loterie, impozitul i se retine in cuantum de 1% din suma castigata.
In cazul persoanelor cu handicap carora nu li se retine impozit pe venit cf. legii 448/2006, nu ar trebui scutiti de impozit si din venitul de la pariurile sportive, loterie?

Cel mai recent răspuns: danaa1 , utilizator 10:55, 12 Iunie 2016
Am gasit si aceasta informatie. Este buna?

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre "scutire personala" și "scutire personala majorata" sunsray sunsray Recent am descarcat o cerere pentru [b]Scutire impozit pe venit din salariu[/b] , care sa o completez, - (o găsiți aici ... (vezi toată discuția)
Intrebare - scutiri de taxe si impozite pentru persoane cu handicap ContSters318104 ContSters318104 In perioada august 2013-martie 2014 am avut un venit din unele servicii prestate prin intermediul internetului in valoare de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe venit persoana cu handicap n_roxxanne n_roxxanne Conform legii, persoanele cu handicap sunt scutite de la plata impozitului pe venit. Angajatorii (societatile) sunt oblihgate sa nu retina acest impozit? care ... (vezi toată discuția)