avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Procedura inregistrare in Registrul Operatorilor ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Procedura inregistrare in Registrul Operatorilor Intracomunitari

Buna ziua
Am un SRL infiintat in 2011 (ca si platitor de TVA). Am avut o perioada de inactivitate, fapt pentru care mi-a fost retras dreptul de platitor de TVA.
Acum vreau sa incep din nou activitatea (magazin online).
Pentru asta vreau sa fac promovare Google Adwords (Irlanda). Acum am dat peste acest ROI...si urmeaza intrebarea:
Care este procedura de inregistrare in ROI?
Trebuie sa devin platitior de TVA (in RO)?
Am incercat sa caut pe mai multe forumuri dar nu am gasit nimic concret.
La ghiseurile ANAF lumea ridica din umeri...
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:06, 6 Iunie 2016
Ori reactivati TVA ul si va inregistrati in ROI cu el ori va luati un cod de tva special pt operatiuni intracomunitare si platiti 20% din valoarea achizitiilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in roi pentru reclama pe facebook? bogdan2783 bogdan2783 Buna ziua, Ca firma am cumparat reclama pe FB care este inscrisa in Irlanda. Trebuie sa ma inscriu in ROI pentru ca realizez tranzactii intracomunitare. ... (vezi toată discuția)
Decontare facturi adwords si facebook 2017 - la un pfa staycu staycu Buna ziua, As dori sa stiu, in anul 2017, ce ar trebui sa fac ca sa pot deconta facturile din Adwords si Facebook, ambele cu sediul in Irlanda. Am citit ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunita - reclama facebook -magazin online Mona123 Mona123 Buna ziua, Persoana juridica, neplatitoare de TVA, impozit micro, activitate comert online, doreste sa achizitioneze servicii reclama Facebook (Irlanda). Se ... (vezi toată discuția)