Din cate stiu eu sunt acele tipuri de procura de administrare prin care proprietarul imputerniceste sa se ocupe de toate aspectele ce țin de acel apartament. Practic imputernicitul are toate drepturile, mai puțin acela de a înstraina locuimnța (aici este folosit un altfel de procura).
Asadar, persoana imputernicita de proprietara (mai ales ca este fiica sa) are toate drepurile legale sa ceara toate informațiile, asa cum prevede:
Art. 10
Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces, la cerere, la orice document al acesteia.
Insa toate au o limita...
Conducerea as. prop. trebuie sa fie deschisa la dialog, sa colaboreze si usor-usor lucrurile se vor calma. Am mai intanit si eu cateva cazuri asemanatoare. I-am explicat ca as. prop. nu trebuie sa afiseze facurile, ci doar sa le enumere, sa fie afisat costul respectiv si modul de repartizare, etc.
Poate ca doamna respectiva chiar "vede" pe-acolo niste nereguli pe care vrea sa le clarifice. Este posibil ca adevarul sa fie undeva pe la mijloc, deci atentie!
Succes!