avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cheltuieli administrative lunare ale asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cheltuieli administrative lunare ale asociatiei de proprietari

Buna ziua. Asociatia de proprietari de care apartin refuza sa imi dea personal raspunsurile la adresele si contestatiile pe care le fac. Le trimite prin posta si apoi imi pune pe lista de plata costul recomandatelor. In plus, facand plata cheltuielilor lunare prin banca imi percepe lunar costul operatiunii bancare pe care sustin ca o fac, dar nu imi pun la dispozitie niciun document. E normal sa platesc costul recomandatelor si al operatiunilor bancare pe care le fac ei in si din contul lor? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: carol39 , utilizator 18:51, 16 Iunie 2016
Asupra raspunsurilor comunicate prin posta nu ma pronunt. Doar o idee: probabil nu va intelegeti prin viu grai.

Da, este normal sa platiti cota care va revine din comisioanele bancare, alaturi de ceilalti proprietari deoarece acestea constituie cheltuieli ale asociatiei, nu "ale lor". Ei nu-si platesc facturile personale din contul asociatiei, ci facturile care in parte sunt si ale dv.
doar eu platesc aceste comisioane. vecinii mei nu.....
Aceste comisioane le platiti pentru depunerea de bani la ghiseul bancii?
eu platesc la ghiseu un comision de depunere...dar asociatia de proprietari imi pune si pe lista de plata un comision pentru ca ei fac operatiuni in contul lor.. pentru ca ridica banii din contul lor....
Pai nu stiu ce comision or plati, ca la CEC platesti si aerul care il tragi pe nas in incintele lor ....
Una peste alta, dv. nu trebuie sa mai platiti niciun comision dupa ce ati depus banii in banca (cu exceptia celui de la ghiseu), decat daca din banca se fac plati la furnizori si acestea sunt comisionate, alaturi de ceilalti proprietari.

Incerc sa inteleg. Vasazica dv. bagati bani in cont si administratorul se duce si scoate banii din cont? Oare de ce nu-i lasa acolo si, depunand si el incasarile curente, sa faca platile facturilor prin banca? Oare de ce? Pentru ca este un administrator caruia ii place sa se plimbe de colo-colo prin oras, probabil.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2016
elga50, moderator

Alte discuții în legătură

Comision bancar marianionescu1 marianionescu1 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cine trebuie sa platesca comisionul aferent de depunere si de incasare, in cazul in care un proprietar face plata ... (vezi toată discuția)
Achitarea intretinerii prin virament bancar presupune din partea proprietarului si suportarea comisionului bancar pentru operatiuni efectuate de asociatie? gabikov gabikov Citiva dintre membrii asociatiei noastre de proprietari achita cheltuielile lunare legate de intretinere prin virament bancar, respectiv prin transferul sumei ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cota indiviza/ cheltuieli pe beneficiar MamicaMaria MamicaMaria Fata mea imi achita de citeva luni sumele din lista de intretinere prin virament bancar. Viramentul pleaca de la Raiffeisen unde are ea contul spre CEC bank ... (vezi toată discuția)