avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cheltuieli administrative lunare ale asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cheltuieli administrative lunare ale asociatiei de proprietari

Buna ziua. Asociatia de proprietari de care apartin refuza sa imi dea personal raspunsurile la adresele si contestatiile pe care le fac. Le trimite prin posta si apoi imi pune pe lista de plata costul recomandatelor. In plus, facand plata cheltuielilor lunare prin banca imi percepe lunar costul operatiunii bancare pe care sustin ca o fac, dar nu imi pun la dispozitie niciun document. E normal sa platesc costul recomandatelor si al operatiunilor bancare pe care le fac ei in si din contul lor? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: carol39 , utilizator 18:51, 16 Iunie 2016
multumesc pentru raspuns. Eu fac plata prin transfer bancar dar Asociatia imi pune pe lista de plata comisionul lor de cont. Adica cei 10 ron de care vorbiti dumneavoastra si pe care ii puneti ca si cheltuieli ale asociatiei.
Acest comision trebuie impartit la toata lumea pentru ca:
- ori ca depuneti dv. bani in cont, ori ca nu depuneti, acel comision se plateste oricum.
Deci nu se ia din cauza platii dv., ci pentru intretinerea contului asociatiei, la fiecare sfarsit de luna.
Multumesc. Asa credeam si eu. Dar pe lista de plata apare "comision cec si numele meu " . ceilalti vecini nu au. m-am adresat deja unui avocat . o sa fac plangere penala. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision bancar marianionescu1 marianionescu1 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cine trebuie sa platesca comisionul aferent de depunere si de incasare, in cazul in care un proprietar face plata ... (vezi toată discuția)
Achitarea intretinerii prin virament bancar presupune din partea proprietarului si suportarea comisionului bancar pentru operatiuni efectuate de asociatie? gabikov gabikov Citiva dintre membrii asociatiei noastre de proprietari achita cheltuielile lunare legate de intretinere prin virament bancar, respectiv prin transferul sumei ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cota indiviza/ cheltuieli pe beneficiar MamicaMaria MamicaMaria Fata mea imi achita de citeva luni sumele din lista de intretinere prin virament bancar. Viramentul pleaca de la Raiffeisen unde are ea contul spre CEC bank ... (vezi toată discuția)