IMicro Bucuresti 
	    	Consilier juridic

IMicro Bucuresti 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Amalia Dinu	                   

Considerati ca este corect dpdv juridic, sa dau in plata un imobil pe care l-am cedat bancii acum 4 ani, bineinteles prin executare, sau trebuie sa ma adresez ... (vezi toată discuția)
	                    Amalia Dinu	                   

Considerati ca este corect dpdv juridic, sa dau in plata un imobil pe care l-am cedat bancii acum 4 ani, bineinteles prin executare, sau trebuie sa ma adresez ... (vezi toată discuția)

tuilleries	                   

Buna ziua!
Va rog sa imi dati niste informatii suplimentare, fata de textul legii, si anume:
Eu am fost executata silit de catre banca, in august ... (vezi toată discuția)
	                    tuilleries	                   

Buna ziua!
Va rog sa imi dati niste informatii suplimentare, fata de textul legii, si anume:
Eu am fost executata silit de catre banca, in august ... (vezi toată discuția)

NicolaeB24	                   

Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie:
In ideea de a ajuta un \"prieten X\" am contractat un credit pentru nevoi personale de la o banca garantat cu ... (vezi toată discuția)
	                    NicolaeB24	                   

Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie:
In ideea de a ajuta un \"prieten X\" am contractat un credit pentru nevoi personale de la o banca garantat cu ... (vezi toată discuția)