avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... stingere obligatii asumate prin credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

stingere obligatii asumate prin credit

Am fost executata silit in anul 2013,mai exact banca mi-a luat apartamentul cu care am girat. Suplimentar m-am ales si cu porire pe salar si ipotecarea unui teren. Conform noii legi, pentru a sista poprirea si ridicarea ipotecii de pe teren, trebuie sa ma adresez unui notar, unui avocat sau pot sa depun singura la judecatorie notificare?
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2016
Amalia Dinu, Contabil
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:56, 3 Iunie 2016
Trebuie să trimiteți notificarea prin executor, notar sau avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dare in plata imobil pe ca nu-l am de fapt Amalia Dinu Amalia Dinu Considerati ca este corect dpdv juridic, sa dau in plata un imobil pe care l-am cedat bancii acum 4 ani, bineinteles prin executare, sau trebuie sa ma adresez ... (vezi toată discuția)
Legea darii in plata tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog sa imi dati niste informatii suplimentare, fata de textul legii, si anume: Eu am fost executata silit de catre banca, in august ... (vezi toată discuția)
Executare silita NicolaeB24 NicolaeB24 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: In ideea de a ajuta un \"prieten X\" am contractat un credit pentru nevoi personale de la o banca garantat cu ... (vezi toată discuția)